De tafel van één

Kom aan tafel met vrouwen die weer aan het werk willen!

Ben je een vrouw en wil je weer iets gaan doen? Maar weet je nog niet goed hoe? Of ben je misschien aan het zoeken naar wat je echt wilt? Dan is De tafel van één iets voor jou!

De tafel van één start weer op 10 oktober

Op donderdagochtend 10 oktober start De tafel van één in Harderwijk. Dit zijn bijeenkomsten voor vrouwen die (weer) iets willen gaan doen, zoals (vrijwilligers)werk, een opleiding of het starten van een eigen onderneming. Je kunt je vanaf nu inschrijven voor De tafel van één.

Ik meld me aan »

Hoe werkt het?

Je volgt een gratis serie van 7 bijeenkomsten: vier tafelgesprekken en drie workshops. Dankzij een bijzondere gespreksaanpak kunnen jij en andere vrouwen elkaar inspireren en motiveren. Aan tafel leer je jezelf opnieuw ontdekken en kun je uitspreken wat je echt wilt. In de 3 workshops word je geholpen om doelen te stellen. Daarna leer je hoe je jouw netwerk kunt inzetten en gebruiken om je doelen te halen.

Wanneer zijn de tafelgesprekken?

De eerste serie tafelgesprekken start op donderdag 10 oktober van 9.30 tot 11.30 uur in Wijkontmoetingscentrum Stad ‘De Tinne’, Houtkamp 33. De koffie staat klaar vanaf 9.00 uur. Dus kom op tijd.

De andere tafelgesprekken zijn op:

  • 17 oktober
  • 31 oktober
  • 7 november
  • 14 november
  • 21 november
  • 28 november

De tijden en locatie zijn het zelfde. 

Heb je nog vragen?

Dan kun je contact opnemen met Jet Schaftenaar van Zorgdat via JetSchaftenaar@zorgdat.nl of 06-33 56 23 05.  

Meedoen is niet verplicht. Het kost je behalve tijd niets en het levert altijd wat op.