De tafel van één

Bent u een vrouw en wilt u graag (weer) aan de slag met werk of een opleiding? Maar heeft u geen idee waar of hoe u moet beginnen? Doe dan mee aan De tafel van één!

Over De tafel van één

De tafel van één zijn tafelgesprekken met vrouwen die geen werk hebben, maar wel (weer) iets willen gaan doen. Dit is een project van WOMEN Inc. in samenwerking met de gemeente Harderwijk, ZorgDat en de Sociale Dienst Veluwerand. U gaat met elkaar in gesprek aan een tafel bij u in de buurt.

Meedoen?

Er vinden drie series van tafelgesprekken plaats die in maart, mei en september starten op een dinsdag. Zeven ochtenden komt u bij elkaar aan een tafel, elke week één keer. De deelname is gratis.

Tafelbuddy worden?

Voor De tafel van één zoeken wij ook tafelbuddy’s: vrouwen die de gesprekken aan tafel willen begeleiden en zo de deelnemers een steuntje in de rug willen geven. Om u aan te melden als tafelbuddy, of voor meer informatie, kunt u verder lezen.

Contact

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Het Wmo loket is maandag tot en met donderdag geopend van 9.00 tot 12.30 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur op tel 411 911.