Drielanden

De nog in aanbouw zijnde wijk Drielanden is gebouwd vanaf de jaren 1990. De wijk Drielanden bevat een variëteit in woningen en heeft een winkelcentrum.

Wijkvereniging Drielanden

De 'Wijkvereniging Drielanden' is opgericht als 'Belangenvereniging Drielanden' op 27 april 1989. Doelstelling is het behartigen van de belangen van de wijkbewoners en het behoud van de leefbaarheid in en rondom de wijk. De leefbaarheid richt zich op historische, sociale en economische grondslag. Op de website van de wijkvereniging Drielanden kunt meer informatie en achtergronden vinden.

Jaarlijks worden er in de wijk plannen gemaakt om de wijk nog mooier en beter te maken door de wijk. In het jaarplan van de wijk kunt u lezen wat de wijk allemaal van plan is, waarom de wijk dit wil doen en wat de kosten zijn van de in te zetten middelen.

Wijkbeheerder

Op dit moment heeft de wijk Drielanden geen wijkbeheerder.

Wijkmanager

Uw wijkmanager Marcel van den Ende zet zich in om bewonersinitiatieven in de wijk te ondersteunen en te stimuleren. De wijkmanager is wegwijzer voor bewoners richting gemeente, organisaties en instellingen en zorgt ervoor dat de signalen uit de wijk op de juiste plek terechtkomen.

Wijkagent

Uw wijk heeft een eigen wijkagent. Bij de wijkagent kunt u terecht voor meldingen en informatie over openbare orde en veiligheid.

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens

Maak een afspraak

WOZ-waarde

Vraag uw WOZ-waarde op