De burgemeester gaat lunchen bij inwoners thuis

“Ik wil graag weten wat er leeft onder de inwoners van Harderwijk en Hierden. En waar kan ik dat beter horen dan bij de mensen thuis?” Aan het woord is burgemeester Jeroen Joon. Hij startte deze maand met spontane lunchbezoeken aan willekeurige inwoners van onze gemeente. Voorzien van een goedgevuld, meerpersoons lunchpakket belt de burgemeester lukraak aan bij de adressen waar hij langs komt. Met de vraag: mag ik bij u komen lunchen?

Tijdens de lunch kan van alles besproken en gevraagd worden. Joon wil op informele wijze meer leren over zijn gemeente en hoopt op deze manier Harderwijk(ers) en Hierden(aren) nog beter te leren kennen. En dat alles onder het genot van een lekker belegd broodje en vers sinaasappelsap.

Joon bezoekt elke keer een andere wijk. Dat doet hij spontaan en daarom niet op vaste dagen, maar gewoon wanneer het zo uitkomt. Inwoners die ook wel eens op een ongedwongen manier, in hun eigen huis, in gesprek willen met de burgemeester, kunnen zich ook zelf aanmelden. In onderling overleg wordt dan een geschikte datum gezocht. Interesse? Vul het aanmeldformulier in. 

Aanmelden lunch met de burgemeester