Digitale informatieavond over aardgasvrij wonen

Bent u al toe aan het maken van plannen om over te schakelen op aardgasvrij wonen? Of wilt u er graag wat meer over weten? Woensdagavond 20 januari bent u welkom bij een digitale bijeenkomst over aardgasvrij wonen in de gemeente Harderwijk. De bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur.

Programma

Na een korte inleiding over de stand van zaken kiest u uit 1 van de 4 deelsessies:

  • Welke alternatieven zijn er voor aardgas? U krijgt informatie over alternatieven voor aardgas om uw huis te verwarmen. Hoe werkt het alternatief, wat is de impact op uw woning en de openbare ruimte en wat zijn de voor- en nadelen?
  • Wat is de visie van de gemeente Harderwijk op de warmtetransitie? U maakt kennis met de eerste idee├źn voor de warmtevisie. Wat zijn de mogelijke alternatieven voor Harderwijk? In welke buurten ziet de gemeente mogelijkheden om aan de slag te gaan?
  • Welke stappen kan ik nemen om mijn woning te verduurzamen? Wilt u zelf aan de slag maar weet u niet hoe te beginnen? In deze deelsessie nemen we u mee in de stappen die u kunt volgen en waar u zoal aan kunt denken.
  • Wat is er te leren van de 2 Harderwijkse initiatieven GAZ en Stedenwaard? In Harderwijk zijn 2 inwonersinitiatieven gestart gericht op het verduurzamen van hun buurt. In deze sessie hoort u de ervaringen tot nu toe.

Vooraf aanmelden

Voor de digitale bijeenkomst maken we gebruik van Google meet. Na aanmelding ontvangt u de link. Omdat het aantal deelnemers dat tegelijk kan vergaderen een maximum kent, is aanmelden noodzakelijk. U doet dat via het aanmeldformulier op www.veluweduurzaam.nl. Aanmelden kan tot maandag 18 januari.

Terug naar nieuwsoverzicht