Harderweide: de volgende 48 woningen in verkoop

Woningzoekers opgelet! Er staan weer 48 woningen te koop in Harderweide. Dit keer gaat het om koopwoningen van projectontwikkelaar BPD Ontwikkeling. Er komen 2 onder 1 kapwoningen, hoekwoningen, tussenwoningen en vrijstaande woningen. Alle beschikbare woningtypen en prijzen staan online op nieuwbouw-harderweide.nl.

Iedereen kan zich van 23 mei tot dinsdag 6 juni inschrijven als belangstellende. Er geldt, net als de vorige verkoopfases, een toewijzingsprocedure. Kijk voor meer informatie op de website.

De nieuwe woonwijk Harderweide is onderdeel van Drielanden en biedt moderne, comfortabele energiezuinige woningen in een groene omgeving. Een heerlijke plek om een nieuw thuis te creëren en te genieten van de vele voordelen van het wonen in een groene omgeving, terwijl alle voorzieningen en de stad Harderwijk ook dichtbij zijn.

Starterslening Harderwijk

Komt u net een beetje tekort voor het aankopen van uw eerste woning? Sinds 5 mei 2023 is de Starterslening gemeente Harderwijk voor meer woningen beschikbaar. De gemeente verhoogt namelijk de grens om in aanmerking te komen voor de lening. Hiermee kunt u nét een beetje extra lenen voor het kopen van een eerste woning. Iets voor u? Kijk op de pagina starterslening.