Heeft u een verhuiswens? U hoeft niet alles alleen uit te zoeken

Bent u 55+ en heeft u een verhuiswens? Wilt u bijvoorbeeld kleiner of gelijksvloer gaan wonen, dichter bij uw dierbaren of centraler? Het vinden van een geschikte woning kan erg lastig zijn, net als al het regelwerk eromheen. Afhankelijk van uw situatie en vraag kan de verhuiscoach, verhuisadviseur of verhuisplanner u helpen.

Verhuiscoach: voor een beter passende huurwoning

Bent u op zoek naar een sociale huurwoning die beter bij u past? De verhuiscoach kan u kosteloos helpen bij uw zoektocht. Misschien wordt uw woning te groot, wilt u liever gelijkvloers gaan wonen of bent u op zoek naar een huis met minder onderhoud. Verhuiscoach Carola Butink gaat graag met u in gesprek over uw huidige woonsituatie en hoe u zou willen wonen.

Verhuisadviseur: huur of koop, wat is het meest passend?

Bent u een particuliere huurder of woningeigenaar? En heeft u een verhuiswens? De verhuisadviseur kan u adviseren over de huur of koop van een nieuwe woning. Verhuisadviseurs Robin Schmidt of Özden Tarimoglu komen graag bij u langs om samen met u alle opties in kaart te brengen.

Verhuisplanner: voor het plannen en organiseren van de verhuizing

Bij de voorbereiding van een verhuizing komt ontzettend veel kijken. Een verhuisplanner kan u veel werk uit handen nemen en daarmee zorgen en spanning voorkomen. Bijvoorbeeld inventariseren van bestaande meubels en huisraad en het vinden van een goede verhuizer. Of aan het maken van een planning voor het sorteren, opruimen en inpakken. Maar ook aan het in kaart brengen van abonnementen, organisaties en instanties voor het versturen van een verhuisbericht.

Verhuisplanner Rhodé van der Velden-Schalk helpt u graag met het plannen en organiseren van de verhuizing. Daarnaast ondersteunt ze bij de administratieve zaken die erbij komen kijken.