Het winnende Stadsidee 2024: Meet & greet-plein bij Houtwal/Luttekepoortstraat

Met 66% van de stemmen is het Meet & greet-plein het winnende Stadsidee 2024. Het moet een plek worden waar u met vrienden, familie of gasten kunt afspreken om samen de stad te bezoeken. En een mooie entree bij de ingang van de stad bij de Luttekepoortstraat. Binnenkort geeft wethouder Martijn Pijnenburg de waardecheque aan de winnaar: Jan Bunskoeke.

Van idee tot plan

We gaan samen met de heer Bunskoeke aan de slag om zijn idee waar te maken. Het bedrag van in totaal 45.000 euro is hiervoor beschikbaar. Nu werken we het plan verder uit. Veel mensen hebben op dit idee gestemd. Maar er kunnen ook bezwaren zijn, bijvoorbeeld van iemand die in de buurt woont. Dat nemen we natuurlijk mee bij de uitwerking van het plan. Net als wet- en regelgeving, kosten en tijd. Mag en kan wat er in het plan staat? Als het nodig is, passen we het plan in overleg met de bedenker een beetje aan.

Wat is het Stadsidee?

Het Stadsidee is bedoeld om uw buurt, wijk, dorp of stad mooier, leuker en leefbaarder te maken. We dagen inwoners uit om daarvoor ideeën aan te dragen. Zo krijgt u de kans om bij te dragen aan de inrichting van uw leefomgeving. Inwoners konden van 20 mei tot en met 11 juni via www.stadsidee.nl kiezen uit 4 ideeën.