Vrijwilligers gezocht voor Boomfeestdag op 8 maart

Woensdag 8 maart is in Harderwijk de traditionele  Boomfeestdag. Deze dag is bedoeld om basisschoolleerlingen enthousiast te maken voor de natuur en hen kennis te laten maken met het belang van bomen voor de leefomgeving. Om deze dag tot een succes te maken zijn we op zoek naar een aantal vrijwilligers.

Dit jaar is een gebied bij Lorentz II en III, aan de rand van het natuurterrein de Mheenlanden, uitgekozen als plantlocatie. Ook burgemeester Harm-Jan van Schaik en wethouder Martijn Pijnenburg helpen deze ochtend de boomplanters. Het wordt een feestje; de muziek wordt verzorgd door de Popschool en er is een nog te onthullen special guest.

Meld u aan als vrijwilliger

We zijn op zoek naar een aantal vrijwilligers. Heeft u woensdag 8 maart tussen 8.00 en 13.30 uur tijd en vindt u het leuk om basisschoolleerlingen enthousiast te maken voor de natuur en het planten van bomen? Meld u dan zo spoedig mogelijk aan. Stuur een e-mail met uw naam, adres en telefoonnummer naar info@harderwijk.nl, t.a.v. de heer Klaas Jan Bakema.