Werkzaamheden Deventerweg

De asfaltdeklaag op de Deventerweg is - tussen de rotonde bij de Gamma en de Thorbeckelaan - aan vervanging toe. De werkzaamheden worden grotendeels in de nachten uitgevoerd van 20.00 uur – 06.00 uur in de periode 20 tot en met 23 juni.

Planning

  • Maandag 20 juni: frezen bestaande asfaltdeklaag en asfaltreparatiewerk rotonde Gamma t/m rotonde Nassaulaan/Deventerweg. De fietspaden worden ook gerepareerd.
  • Dinsdag 21 juni: reinigen en aanbrengen asfaltdeklaag op de rotondes bij Gamma en Nassaulaan/Deventerweg en reparatie aan de fietspaden.
  • Woensdag 22 juni: reinigen en aanbrengen asfaltdeklaag op het gedeelte tussen de rotondes. En frezen asfalt rotonde Nassaulaan/Deventerweg – Thorbeckelaan. Reparatiewerk fietspaden. Aanbrengen markeringen.
  • Donderdag 23 juni: aanbrengen rood asfalt op diverse locaties en aanbrengen markeringen.

Bereikbaarheid

Doorgaande verkeer wordt via omleidingsborden en verkeersregelaars omgeleid. De Gamma is bereikbaar tot 21.00 uur, vanaf de zijde Verkeersweg/Hoofdweg. Winkelcentrum Tweelingstad is tijdens de werkzaamheden alleen bereikbaar vanaf de Nassaulaan. Buiten de werktijden is de weg volledig bereikbaar.

Contact

Met vragen of opmerkingen kun u terecht bij omgevingsmanager KWS, Remko Mulder, tel.  06 25 76 1408 (tussen 8.00 – 17.00 uur) of per e-mail: remulder@kessel.nl.