Werkzaamheden Stationslaan

De Stationslaan in Harderwijk wordt opnieuw ingericht. De maximale snelheid gaat naar 30 kilometer per uur en er komt een blauwe parkeerzone. Ook wordt de rotonde aangepast. Aannemer Schagen Infra voert de werkzaamheden uit.

Maandag 18 januari gaat de eerste fase van het project van start. Er worden dan werkzaamheden uitgevoerd tussen de rotonde en de Friesegracht. In twee weken tijd wordt de hoofdrijbaan opgebroken en van nieuwe verharding voorzien. Daarna worden de fiets- en voetpaden opnieuw aangebracht. Bestemmingsverkeer blijft mogelijk, doorgaand verkeer wordt omgeleid.

Afronding voor de zomer

In volgende fasen wordt de Stationslaan tussen de rotonde en het Stationsplein aangepakt, de rotonde aangepast en de kruising Westeinde-Vitringasingel opnieuw ingericht. Naar verwachting rondt de aannemer de werkzaamheden voor de zomervakantie af.

Informatievoorziening via app

Via de app Schagen Infra blijft u op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden. De app is gratis te downloaden in de app- of playstore. Door op Stationslaan Harderwijk te klikken, volgt u het project.

Terug naar nieuwsoverzicht