Aangepaste dienstverlening Stadswinkel (16-03-2020)

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, vragen wij u de contacten met de gemeente zoveel mogelijk digitaal of per e-mail te doen. Voor vragen zijn we bereikbaar via  0341 411 911. Wellicht zijn we minder goed bereikbaar dan u gewend bent, we vragen uw begrip hiervoor.

U blijft welkom op het stadhuis voor zaken die niet kunnen wachten én spoed hebben. We vragen u een afspraak te maken voordat u ons bezoekt.

U kunt op afspraak terecht voor:

Bij de balie nemen wij voorzorgsmaatregelen. Denk aan desinfecteren van handen en pinautomaten. Wij vragen u met pin te betalen, niet met contant geld.

Aangepaste openingstijden

Vanaf maandag 16 maart 2020 is de Stadswinkel maandag tot en met vrijdag alleen geopend van 09.00 tot 12.30 uur en donderdagavond van 17.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag zijn we gesloten.

Telefonische bereikbaarheid

Om uw vragen in deze coronacrisis te kunnen beantwoorden kunt u ons ook 's avonds en in het weekend bellen.

  • maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 21.00 uur
  • zaterdag en zondag van 8.30 - 17.00 uur

Wat kunt u digitaal regelen?

  • Veel zaken kunt u ook digitaal regelen via onze website. Bijvoorbeeld uw verhuizing doorgeven of een uittreksel aanvragen.
  • Stukken die ter inzage liggen, kunnen wij meestal per e-mail sturen. Ook is het mogelijk de stukken op afspraak in te zien in het Huis van de Stad. Maak een afspraak via info@harderwijk.nl of telefoonnummer 0341 411 911.

Sluiting bibliotheek

Alle vestigingen van Bibliotheek Noordwest Veluwe, dus ook de vestiging van de bibliotheek in het Huis van de Stad, zijn vanaf maandag 16 maart gesloten. Kijk voor meer informatie op Bibliotheek en Corona

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden