Aftrap Harderwijk Actief in samenwerking ​met ​sport, ​onderwijs, ​welzijn en cultuur (09-02-2018)

Op 8 februari gaf wethouder Christianne van der Wal het startsein voor Harderwijk Actief. Harderwijk Actief bestaat uit professionals van organisaties die actief zijn binnen sport, onderwijs, gezondheid, welzijn en/of cultuur. Bij de bijeenkomst waren buurtsportcoaches en combinatiecoaches voor sport en cultuur aanwezig. Cultuurkust, ZorgDat, Landstede, Vereniging Christelijk Onderwijs en de gemeente zijn als werkgevers betrokken in dit proces. Een afvaardiging van die werkgevers en bestuurders waren ook bij de aftrap aanwezig.  

Het doel van Harderwijk Actief is om één organisatievorm te creëren om met de ​combinatiecoaches hun sportieve en culturele activiteiten kunnen organiseren. Zo worden de ​combinatiecoaches zichtbaarder, is informatie gemakkelijker te vinden en, nog belangrijker, kan het huidige programma versterkt worden. 

Bijzonder is dat zowel wethouders Gert Jan van Noort en Pieter Teeninga als wethouder Christianne van der Wal vanuit hun portefeuille betrokken zijn bij dit proces.  Vooral de werkgevers binnen Harderwijk Actief en de diverse beleidsadviseurs juichen dit toe

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens