Geslaagde Social Impact Experience zet speciaal talent in het zonnetje (21-10-2019)

Op dinsdag 15 oktober vond bij Careander de Social Impact Experience plaats. Het was een eerste kennismaking tussen het bedrijfsleven en de zogeheten speciale talenten. Tijdens een gezellige lunch praatten zij samen over wat werk voor hen betekent. 

Dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt graag passend werk willen hebben, is geen hogere wiskunde. Deze mensen willen net als iedereen erbij horen, collega’s hebben, gezien worden en zich gewaardeerd voelen. Als ‘speciaal talent’ hebben zij sociaal betrokken ondernemers nodig, die in mogelijkheden denken en kansen zien om speciaal talent een plek te bieden in hun bedrijf. Het werd tijdens het event duidelijk dat de werkervaringen van speciaal talenten erg uiteenlopen, van folders vouwen, koffiezetten, de telefoon opnemen, tot vakkenvullen, schoonmaken en websites onderhouden. Bijna alle aanwezigen, speciale talenten én ondernemers, zeiden dat in een team werken het prettigst is.

Met de uitkomsten van deze eerste Social Impact Experience wordt in Harderwijk aandacht gevraagd voor mensen met een speciaal talent. Informatie: Esther Rozeboom, manager Harderwijkse Uitdaging: e-mail esther@harderwijkseuitdaging.nl, tel. 06 22 40 09 55.  

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden