Graffiti in Harderwijk? Bel Snel Herstel! (01-07-2019)

In de zomerperiode brengt u meer tijd buiten door en wellicht valt u op dat er in Harderwijk graffiti op een muur of een object zit. Of dat bijvoorbeeld een stroomkast is volgeplakt met stickers of posters. Meldt u dit dan bij Snel Herstel via www.harderwijkgraffittivrij.nl. Wij horen het graag van u. U kunt u melding ook doorgeven via tel. 411 333 of snelherstel@harderwijk.nl.

Ruim zestig mannen en vrouwen werken elke dag aan het onderhoud van onze wegen, riolen en het openbaar groen. En als zij iets zien in de openbare ruimte dat beter kan, pakken zij dit aan. Maar onze medewerkers kunnen niet alles zien en vragen uw hulp. Alleen op die manier kunnen wij samen met u zorgen voor een schone, hele en veilige leefomgeving.

Het is ook mogelijk om meldingen direct door te geven via een smartphone. Download op www.buitenbeter.nl de gratis applicatie, maak een foto van de situatie, de locatie wordt automatisch bepaald en na toevoegen van enkele gegevens wordt de melding direct verstuurd naar de gemeente.

Zodra wij uw melding hebben ontvangen, gaan wij snel en zorgvuldig aan de slag. De meeste meldingen hebben wij binnen drie dagen verholpen.

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden