Gratis ToekomstThuisGids ontvangen? (05-02-2018)

Comfortabel en langer in de eigen woning blijven wonen. Denkt u daar weleens over na? Steeds meer mensen, vooral ouderen, vinden het prettig zich daar beter op voor te bereiden. Het vraagt wel enige voorbereiding om uw huidige woning comfortabel en geschikt te maken als u ouder wordt en langer in uw woning wil blijven wonen.

De ToekomstThuisGids helpt u om goed voorbereid te zijn op een toekomst in eigen huis. Deze gids wordt speciaal voor u op maat gemaakt en geeft inzicht in de mogelijkheden van uw woning en de kosten die het langer thuis wonen met zich mee brengen. Wat komt er aan de orde? Denk aan tips voor kleine aanpassingen, verbouwingen, slimme technologie in de woning enz.

Op maat gemaakt

CompleetThuis kan, dankzij steun van de gemeente, 25 ToekomstThuisGidsen kosteloos aanbieden aan bewoners van Harderwijk en Hierden van 55 jaar of ouder. Als u zich hiervoor aanmeldt, krijgt u vooraf een vragenlijst opgestuurd. Een adviseur van CompleetThuis komt vervolgens bij u langs voor een bezoek aan huis. Hierna stellen wij een op maat gemaakte gids voor u op. Hierbij is ook een domoticagids inbegrepen met uitleg, producten en toepassingen, voor een slimme toekomst in eigen huis. Dit alles is kosteloos voor u.

Aanmelden

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met CompleetThuis, 0341 754 753 of www.compleetthuis.nl/harderwijk.

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens