Houd textiel apart en geef goed door (27-09-2017)

Inwoners van Ermelo, Elburg, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten maken met het doneren van textiel in de Sympany textielcontainers de hele maand oktober kans op een Dolfinarium Familiepas!

Hoe kunt u meedoen?

Doneer in de maand oktober een zak met textiel in een van de textielcontainers van Sympany in uw gemeente. Stop in de zak een A4 waarop u duidelijk uw naam, gemeente, telefoonnummer en e-mailadres vermeld. Of kijk op de actiepagina www.sympany.nl/winactie-textielinzameling-rnv en download het contactformulier. Voor de kwaliteit van het textiel is het belangrijk dat dit droog blijft, doe het textiel daarom in een goed gesloten plasticzak. De dichtstbijzijnde textielcontainers vindt u via www.sympany.nl.

Wat gebeurt er met het textiel?

Het textiel dat u doneert, wordt gesorteerd bij Sympany in Harderwijk. Dit sorteercentrum is in 2016 opgericht en draait op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij halen ook de kaarten met contactgegevens uit het textiel.

Textiel is ideaal materiaal voor hergebruik. Gebruikt textiel wordt gesorteerd op kwaliteit en soort. Na sortering wordt herbruikbare kleding verkocht aan (inter)nationale partners. Wat niet geschikt is om opnieuw te dragen, wordt vervezeld en als grondstof ingezet voor nieuwe producten. Voor meer informatie over afval scheiden en wat er met het afval gebeurt zie www.afvalmeerwaard.nl.

Winactie

Uit de inzendingen worden 6 winnaars (een per gemeente) getrokken, deze ontvangen een Dolfinarium Familiepas* geldig tot en met december 2018 (twv € 175,-). De winnaars worden in week 47 bekend gemaakt en krijgen hierover persoonlijk bericht.

Voor vragen over de winactie neemt u contact op met winactie@sympany.nl.

*De familie moet uit één of twee volwassenen (opa+oma of vader+moeder) met minimaal 2 tot 4 kinderen tussen de 3 en 21 jaar die woonachtig zijn op 1 adres. Eventueel kunnen er extra kinderen bij de receptie bij gekocht worden voor €15. Elk gezinslid krijgt zijn eigen pas zodat de gezinsleden ook onafhankelijk van elkaar op bezoek kunnen komen.

Vraag of Contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens