Kleur de stad met jouw stadsidee! (19-05-2017)

Afgelopen jaar daagde de gemeente Harderwijk de inwoners uit met ideeën te komen die bijdragen aan het verbeteren van de openbare ruimte. Dat bleek een groot succes. Maar liefst vijftig waanzinnige ideeën werden ingestuurd en beoordeeld door een deskundige jury. Uiteindelijk is het idee ‘Speeltuin De Oude Eik’ als winnaar uit de bus gekomen. De werkzaamheden in de buurt van het station zijn afgerond en de Speeltuin De Oude Eik wordt medio juni officieel geopend.

Dit is een mooie aanleiding om inwoners weer op te roepen om ideeën in te dienen voor het Stadsidee 2017! Loop je al een tijd met een mooi plan rond om je wijk, buurt of stad leefbaarder, aantrekkelijker of mooier te maken? Dit is je kans!

Meld jouw idee aan via het inschrijfformulier voor 21 juli. Voor de uitvoering van het beste idee heeft de gemeente Harderwijk maar liefst 45.000,- euro beschikbaar. De winnaar wordt bepaald door een stemronde waarbij alle inwoners hun stem kunnen inbrengen. Doe mee, lanceer nu jouw idee!

Het Stadsidee is onderdeel van de campagne 'Samen kleuren we de stad'. Over enkele weken start deze campagne en vind je hierover meer informatie via www.samenkleurenwedestad.nl. Deze website is nu al online en wordt binnenkort aangevuld met meer informatie.

Vraag of Contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens