Kom kosteloos naar het democratiefestival in Nijmegen  (14-08-2019)

Kom mee naar het Democratiefestival en laat u inspireren door een divers programma. Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus is het Democratiefestival in Nijmegen. Alle gemeenten in Nederland zijn uitgenodigd om met een bus naar het festival te komen. 

Het festival vindt plaats op stadseiland Veur Lent in Nijmegen. Harderwijkers en Hierdenaren zijn van harte welkom om zich aan te melden via Democratiefestival.nu. De toegang is gratis.

Programma

Iedereen, jong en oud, is welkom. Het Democratiefestival biedt een divers programma met meer dan honderd debatten, lezingen, live interviews, stadssafari's, exposities en heel veel andere activiteiten, zoals een politiek circus en een zweefmolen. Er zijn bekende en onbekende mensen om mee in gesprek te gaan over onderwerpen als werk en inkomen, gezondheid, duurzaamheid, onderwijs en jeugd en over de manier waarop we met elkaar samenleven. Geniet van de verschillende foodtrucks en ga op in het muzikale- en culturele programma. Kijk voor het volledige programma én alle sprekers op www.democratiefestival.nu en stel alvast uw eigen dagprogramma samen!

Vervoer via de gemeente

Bij voldoende interesse kan de gemeente Harderwijk voor beide festivaldagen het vervoer regelen. Als u met de bus mee wilt reizen dan kunt zich tot en met 26 augustus aanmelden door een mail te sturen naar burgerschap@harderwijk.nl. Hierbij hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  • Naam (bij aanmelden meerdere personen graag alle namen opgeven)
  • Welke dag u zich heeft aangemeld
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Aanmelding voor het festival en invulling van de dag is voor eigen verantwoordelijkheid. Wilt u liever op eigen gelegenheid naar het festival gaan? Dan kunt u zich aanmelden op www.democratiefestival.nu.

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden