Stadhuis krijgt groen voorplein: stadhuistuin (09-08-2017)

Het parkeerdek voor het stadhuis moet gerenoveerd worden, omdat deze al geruime tijd lekt. Naast de technische aspecten is er, in aansluiting op de renovatie van de binnenzijde, ook gezocht naar manieren om het gebouw te vergroenen.

Bij de start van de renovatie is aan omwonenden gevraagd hoe zij tegen het stadhuis aankijken. Toen is aangegeven dat meer groen op het parkeerdek wenselijk is. Inmiddels wordt het parkeerdek aangepast tot een groene stadhuistuin. Een groener plein geeft het stadhuis direct een aangenamer aanzicht. Het voorplein wordt autovrij en er is voldoende ruimte voor bezoekers van het stadhuis en de bibliotheek om de fiets te stallen. Door de bouwwerkzaamheden is de entree van het stadhuis tijdelijk minder goed toegankelijk. We doen ons best om de overlast door bouwwerkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Meer informatie over de renovatie leest u op www.harderwijk.nl/renovatiestadhuis. Voor informatie of vragen over de bouwwerkzaamheden op het voorplein kunt u terecht bij omgevingsmanager, dhr. van den Hadelkamp via tel. 06 17 14 15 15 of wesley@scherrenberg.com.

Vraag of Contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens