Stadsgesprekken 'Harderwijk Zijn Wij Samen' (27-09-2017)

Maand van Burgerschap

Dit jaar vindt voor de zesde keer de Maand van het Burgerschap plaats. De gemeenteraad, het college van burgemeester en wethouders en de organisatie houden ook dit jaar onder het motto ‘Harderwijk Zijn Wij Samen’ stadsgesprekken. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen voeren inwoners, bedrijven en organisaties uit Harderwijk en Hierden en de gemeente Harderwijk gesprekken met elkaar. Hiervoor worden drie stadsgesprekken georganiseerd in oktober tijdens de ‘Maand van Burgerschap 2017’. Een moment om samen te kijken naar de vraag: Welke thema’s verdienen de komende vier jaar aandacht in gemeente Harderwijk?

Het thema van dit jaar is: ‘Bruggen slaan naar de toekomst’. Met elkaar ontwikkelen wij Harderwijk en Hierden en deze ontwikkelingen zijn overal zichtbaar. Wij bouwen, wij renoveren, wij vernieuwen en wij experimenteren in onze stad en in ons dorp. Wij werken lokaal en regionaal samen. En we behouden en verduurzamen waar dat gewenst is. Daarom blikken wij graag vooruit naar de komende raadsperiode in de stadsgesprekken. De gemeenteraad kan de uitkomst van de stadsgesprekken gebruiken voor de strategische raadsagenda van de komende raadsperiode 2018-2022.

Stadsgesprekken

Het eerste stadsgesprek is op dinsdag 3 oktober in de Rietmeen gestart. De komende weken krijgen de stadsgesprekken een vervolg:

  • Woensdag 11 oktober om 19.30 uur (inloop 19.00 uur) in De Kiekmure, Tesselschadelaan 1
  • Dinsdag 24 oktober om 19.30 uur (inloop 19.00 uur) in het Havenkwartier, Burgemeester Kempersstraat 7

Een aantal inwoners, willekeurig geselecteerd, heeft een persoonlijke uitnodiging ontvangen.  Als u geen uitnodiging heeft ontvangen en graag wil deelnemen, dan kunt u zich aanmelden via de button of op de pagina Harderwijk zijn wij Samen.

Meld u aan voor de stadsgesprekken

Vraag of Contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens