Start Talent In Beweging (05-02-2020)

Wilt u ontdekken wat uw talenten zijn en hoe u die mét of vóór anderen kunt inzetten? Doe dan mee aan Talent In Beweging.

Talent In Beweging is bedoeld voor iedereen die graag weer meer meedoet in de samenleving. Het kan zijn dat u ontslag heeft gekregen. Dat u langere tijd ziek bent geweest. Dat u zorgtaken heeft gehad. Of een achtergrond hebt in de GGZ. Ook kunt u deelnemen als u met pensioen gaat, maar er nog niet aan toe bent om thuis te zitten. Talent In Beweging bestaat uit 6 trainingen en een terugkomdag. Deze training is gratis voor inwoners van Harderwijk, Ermelo en Zeewolde.

In een groep gaat de trainster op zoek naar de dingen die u goed kunt en die bij u passen. Activiteiten die energie en voldoening geven en zorgen voor leuke contacten met andere mensen. In kleine groepjes doet u leuke oefeningen, creatieve opdrachten en (rollen)spellen. Dit helpt om met elkaar in gesprek te gaan. Zo helpt u elkaar om op een positieve manier jezelf te ontdekken.

De trainingen zijn op maandag van 9.15 uur tot 12.15 uur in Wijkontmoetingscentrum Stad. Het adres is Houtkamp 33 in Harderwijk.
De data van de training zijn: 2, 9, 16, 23, 30 maart en 6 april. De terugkomdag is op maandag 8 juni.

Aanmelden en informatie: trainster Irmgard van der Vegt via info@irmgardvandervegt.nl, 06 19 05 52 22 of coördinator Jet Schaftenaar via jetschaftenaar@zorgdat.nl, 06 33 56 23 05.

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden