Tafelgesprekken voor vrouwen die (weer) aan het werk willen (06-09-2017)

Op dinsdag 19 september start De tafel van één weer met tafelgesprekken in Harderwijk. Heeft u de eerste twee tafelgesprekken in maart en mei gemist? En wilt u de uitdaging aangaan om uw talent te ontdekken? Schrijf u dan in voor de derde serie tafelgesprekken vanaf dinsdagochtend 19 september in het wijkontmoetingscentrum Stad ‘de Tinne’ (Houtkamp 33).

Veel vrouwen hebben met succes aan De tafel van één deelgenomen. De deelneemsters kijken terug op een mooie tijd waarin zij veel kracht en zelfvertrouwen uit hebben gehaald. “Ik heb geleerd dat ik meer moet durven, “het heeft me zelfvertrouwen gebracht” en “een positieve energie aan tafel” waren enkele reacties van de deelneemsters. Een aantal deelneemsters heeft (vrijwilligers)werk gevonden, zoals het geven van Engelse les en mensen in het asielzoekerscentrum helpen met integreren.

Tafelgesprekken

Van 9.00 tot 12.00 uur komt u bij elkaar aan een gezellige tafel, elke week één keer. Tijdens de tafelgesprekken en workshops denkt u na over de vragen: Wat wil ik nu echt? en Hoe kan ik dat bereiken? Het levert u altijd wat op! Deelname is gratis. Inschrijven kan via het blokje 'Meedoen?' op de pagina De Tafel van één.

Vraag of Contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens