Thema natuur en spelen in recreatieve voorziening Harderweide (09-08-2017)

Eind vorige maand is er een bijeenkomst gehouden over de realisering van een nieuwe recreatieve voorziening in die wijk. Toekomstige bewoners en andere belanghebbenden konden hun voorkeur uitspreken over invulling van de nieuwe voorziening. De aanwezigen konden kiezen uit de volgende varianten:

  • fit en gezond
  • natuur en spelen
  • eten en verblijven
  • een combinatie van die drie varianten

Er was veel belangstelling en er bleek een duidelijke voorkeur te zijn voor de variant 'Natuur en Spelen' met mogelijkheid van lichte horeca. De gekozen variant zal nader worden uitgewerkt in samenwerking met het consortium (bestaande uit BPD en Slokker) en het Waterschap. Na de zomer komt er weer een bijeenkomst en dan wordt de uitwerking gepresenteerd.

Naast het nieuwe wijkdeel Harderweide komt er een recreatieve voorziening die speelmogelijkheden biedt voor kinderen, maar waarbij ook ontspanningsmogelijkheden zijn voor de oudere bezoeker. Naast de keuze voor een variant voor de recreatieve voorziening konden de aanwezigen tijdens de bijeenkomst ook nog andere zaken kwijt over het nieuwe wijkdeel Harderweide. Daarop wordt afzonderlijk nog een reactie gegeven.

Vraag of Contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens