Tijdelijk parkeren op het oude industrieterrein Haven (15-02-2017)

De komende maanden verdwijnt een groot deel van de parkeerterreinen op de Strandboulevard door de aanleg van de nieuwe stadshaven. Dat betekent dat het merendeel van de bezoekers en parkeervergunninghouders tot de opening van de parkeergarage op het Dolfinariumeiland niet meer kunnen parkeren in het Boulevardgebied.

Alternatieve parkeerlocaties

De parkeerterreinen op de Strandboulevard worden geleidelijk buiten gebruik gesteld. Om de parkeerdruk op te vangen, worden de tijdelijke parkeerterreinen (P1 - Parkeren voor vergunninghouders en P2 - Betaald parkeren) op de locatie van het oude industrieterrein Haven de komende twee maanden verder uitgebreid en ingericht. Vanaf maandag 29 mei zijn deze parkeerlocaties ook te voet te bereiken via de nieuwe brug over de Vissershaven.

Wie staat waar?

Bezoekers van het Dolfinarium worden dit zomerseizoen via het Parkeer Route Informatie Systeem (PRIS) doorverwezen naar het parkeerterrein P2 Betaald Parkeren. Bij drukte is ook het parkeerterrein aan de Flevoweg (P3) beschikbaar. Bezoekers van de Boulevard, die korter dan 3 uur parkeren kunnen tot september 2017 parkeren op de Boulevard. Vervolgens kunnen zij parkeren op de P1 Havendijk, in de blauwe zone waar zij 3 uur gratis kunnen parkeren. Vergunninghouders worden over verschillende parkeerterreinen verdeeld. Meer informatie: www.harderwijk.nl/parkeren.

Vraag of Contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens