Uitnodiging bekendmaking Sportverkiezingen (15-01-2020)

Bekendmaking winnaars Sportverkiezingen 2019 Op vrijdag 24 januari is de bekendmaking van de winnaars van de sportverkiezingen van 2019. Een vakjury heeft in december uit alle inzendingen per categorie 3 genomineerden gekozen. Ruim 2300 inwoners hebben tot 6 januari gestemd op de genomineerden. U bent van harte uitgenodigd om bij de Sportverkiezingen aanwezig te zijn.

De Sportverkiezingen starten om 19.00 uur (inloop 18.30 uur) in de sportzaal Stadsweiden aan de Kamillemeen 3 in Harderwijk. Per categorie maken wij de winnaar bekend: Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Sportteam, Jeugdsportteam en de bijzondere sportprestatie. PEC Zwolle aanvoerder Bram van Polen blikt samen met wethouder Marcel Companjen terug op het sportjaar van de gemeente Harderwijk.

Naast de bekendmaking van sporter of sportteam van het jaar, worden Harderwijkers die een sportprestatie hebben behaald op het NK, EK, WK of de Olympische spelen gehuldigd. Zij ontvangen hiervoor de Harderwijkse Sportpenning uit handen van wethouder Marcel Companjen.

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden