Uitnodiging bijeenkomst voor nieuwe inwoners (14-09-2018)

Bent u het afgelopen jaar in Harderwijk komen wonen? Dan maken de raadsleden, burgemeester en wethouders graag kennis met u tijdens de bijeenkomst voor nieuwe inwoners op zaterdag 29 september. Het programma is een mix van informatie, entertainment en natuurlijk een hapje en een drankje. Kinderen zijn van harte welkom! Zij kunnen deelnemen aan het programma of meedoen met de kinderactiviteiten in de bibliotheek tot 11.30 uur.

Het programma start om 10.00 uur (inloop 9.30 uur) in de raadzaal van het Huis van de Stad met een korte presentatie, een verhaal door stadsomroeper Cas Hofstee en een quiz over Harderwijk. Aan het begin van de middag geven raadsleden en collegeleden u een toer door Harderwijk en Hierden en de binnenstad. Via www.harderwijk.nl/nieuweinwoners vult u in welke rondleiding uw voorkeur heeft. De rondleiding duurt tot ongeveer 13.00 uur.

Komt u ook?

Dan kunt u zich aanmelden via www.harderwijk.nl/nieuweinwoners. Informatie: communicatie@harderwijk.nl o.v.v. Bijeenkomst nieuwe inwoners 2018.

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden