Uitnodiging opening Huis van de Stad (09-08-2017)

Kom naar de feestelijke opening van het Huis van de Stad op zaterdag 2 september!

Het stadhuis van Harderwijk is vernieuwd tot een open en transparant 'Huis van de Stad'! Een ontmoetingsplek waar inwoners, bedrijven en instellingen terecht kunnen om samen initiatieven te ontwikkelen. Het huis waar de gemeentelijke en sociale dienstverlening, de bibliotheek en het streekarchivariaat Noordwest-Veluwe onder één dak zijn gevestigd.

Op zaterdag 2 september sluiten we de periode van renovatie af en vieren we dat het ‘Huis van de Stad’ geopend is! Een duurzaam en energiezuinig gebouw dat - met de komst van het Waterfront - middenin de stad staat en waar goede dienstverlening, participatie en samenwerking centraal staan.

Samen openen we het ‘Het Huis van de Stad’, het huis voor iedereen. We ontmoeten u graag!

Officiële opening

  • 10.30 uur    ontvangst buiten op het voorplein van het stadhuis
  • 11.00 uur    openingstoespraak en -handeling door burgemeester Harm-Jan van Schaik
  • 11.15 uur    verzamelen in het stadhuis voor de bibliotheek
  • 11.15 uur    openingstoespraak en -handeling door directeur bibliotheek Jan Hoogenberg
  • 11.30 uur    openingstoespraak en -handeling streekarchivariaat

Feestelijke activiteiten

Tussen 11.30 en 15.00 uur zijn er volop leuke activiteiten in het Huis van de Stad. Kom er tijdens de belevingsroute achter waarvoor je allemaal terecht kunt in het stadhuis. Ontdek de nieuwe bibliotheek en het streekarchivariaat. Spring in de photobooth, fiets een heerlijke smoothie klaar of wordt vermaakt door diverse acts. En geniet van een hapje en drankje met live-muziek.

Kom graag op de fiets! Deze kunt u stallen op de daarvoor aangegeven plek naast het stadhuis (aan Scheepssingel). De auto kan geparkeerd worden op P2 aan de Ir. Lelykade (betaald parkeren).

Vraag of Contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens