Verkiezingsuitslag live in het Huis van de Stad (14-03-2018)

Woensdag 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De stembussen sluiten om 21.00 uur, waarna de uren erna de uitslagen binnenkomen. In het Huis van de Stad aan de Havendam 56 is de verkiezingsuitslag live te volgen. Inwoners zijn vanaf 21.00 uur van harte welkom om de uitkomsten voor de gemeente Harderwijk te volgen. De uitslagen worden vertaald in een – voorlopige - verkiezingsuitslag en de uitslag van het referendum over de Wet op de inlichtingen en veiligheidsdiensten voor de gemeente Harderwijk. Dit alles met de commentaren van lijsttrekkers, Veluwe FM en HK13.

De uitslagen en commentaren zijn ook thuis de hele avond rechtstreeks te volgen. Veluwe FM en HK13 doen vanaf 21.00 uur live verslag van de avond. Op deze website leest u donderdag 22 maart de einduitslag. Vrijdag 23 maart vindt de openbare zitting plaats waarin de uitslag van de verkiezing wordt bekendgemaakt om 10.00 uur in de Collegekamer in het stadhuis.

Gemeenteraadsverkiezingen 21 maart

  • De stempassen en kandidatenlijsten zijn tot 7 maart thuis bezorgd.
  • Heeft u na 7 maart geen stempas ontvangen, dan kunt u uiterlijk vrijdag 16 maart een vervangende stempas aanvragen. Dat kan per mail via burgerzaken@harderwijk.nl of telefonisch via 0341 411 991.  U kunt ook een vervangende stempas persoonlijk in de Stadswinkel aanvragen tot dinsdag 20 maart 12.00 uur.
  • U mag op elk stembureau in de gemeente Harderwijk stemmen. Het is niet mogelijk om in het stadhuis en de bibliotheek te stemmen. Op uw stempas staat het adres van een stembureau bij u in de buurt. Bij het station is een mobiel stembureau aanwezig van 6.00 – 9.00 uur en van 17.00 – 20.00 uur.
  • Meer informatie: pagina Verkiezingen.
  • Op www.hoewerktstemmen.nl vindt u een eenvoudige uitleg over hoe stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen werkt.

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens