Vijfde ontbijtsessie Krachtig Kleurrijk Harderwijk bij Humanitas (25-09-2019)

Maatschappelijke welzijnsorganisaties en de gemeente Harderwijk waren donderdagochtend te gast bij Humanitas tijdens de 5e ontbijtsessie van Krachtig Kleurrijk Harderwijk. Ook wethouder Gert Jan van Noort was aangeschoven. De voorzitter van Humanitas ging kort in op de kernwaarden van deze vrijwilligersorganisatie. "Samenleven op basis van gelijkheid, de regie over eigen leven behouden, het vraaggericht werken en verantwoordelijkheid nemen voor jezelf en voor een ander".

De sfeer aan de ontbijttafel - en het ontbijt zelf, klaargemaakt door een Syrisch echtpaar - was goed! Een volle zaal met veel diversiteit. Na het ontbijt was er tijd om te ontmoeten, met elkaar te netwerken, afspraken te maken en inspiratie op te doen. De aanwezigen gingen intercultureel aan de slag met het verschil in emoties en dachten na over het idee om de  (eigen) roos pas te tekenen nadat de pijl geschoten is. Inspirerend! Iedereen met een deuk of barst mag wat betekenen. Je kan veel meer (doen) dat je denkt! Dat komen we allemaal in ons werk tegen, en juist in de zorg. 

De volgende ontbijtsessie van Krachtig Kleurrijk Harderwijk wordt gehouden op donderdagochtend 21 november 2019 van 7.30-9.30 uur. Gastorganisator is dan Stichtiging Bevordering Betrokkenheid Harderwijk (SBBH).

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden