Vrijwilligers gezocht voor Boomfeestdag 2018 (28-11-2017)

In 2018 wordt de jaarlijkse boomfeestdag op 14 maart extra groots aangepakt. De Hortus, Centrum voor Natuur en Milieu, biedt samen met de gemeente Harderwijk aan basisscholen een exclusief lespakket voor de groepen 6, 7 en 8. Met het lesmateriaal leren kinderen de grote waarde van bomen kennen en krijgt de boomfeestdag meer inhoud. 16 basisscholen hebben belangstelling getoond voor het lespakket.

Buitenactiviteiten                                                                                                                                          

Op de boomfeestdag zelf, woensdag 14 maart, wordt door leerlingen van groep 8 een boom geplant. De groepen 6 en 7 doen in de dagen ervoor en erna mee aan speciale buitenactiviteiten zoals een bomenwandeling en een bosbeheeractiviteit. Om de leerlingen te begeleiden bij deze activiteiten worden er vrijwilligers gezocht.

Vrijwilligers                                                                                                                                                       

Heeft u in de week van 12 maart 2018 tijd beschikbaar en vindt u het leuk om basisschoolleerlingen enthousiast te maken voor de natuur en het bos, meld u dan zo spoedig mogelijk met uw naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer aan via info@harderwijk.nl ter attentie van dhr. K.J. Bakema.

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens