Wegwerkzaamheden kruising Langekamp - Boomkamp (09-05-2018)

In het kader van het Verkeersveiligheidsplan starten wij 16 met de reconstructie van de kruising Langekamp – Boomkamp. Van 16 tot en met 23 mei wordt u van 7.00 tot en met 16.30 uur door de wijk wordt geleid, ook de fietsers worden ter plekke omgeleid. Wij willen u vragen om tijdens de werkzaamheden de omleidingen en aanwijzingen strikt op te volgen. Dit komt de voortgang en bovenal de veiligheid ten goede.

De kruising wordt nog overzichtelijker door de fietspaden en voetpaden te verleggen en beter te laten aansluiten. Daarnaast wordt er een hogere drempeloploop aangebracht. De voetpaden en de fietspaden worden voorzien van nieuw  asfalt.

Verkeersveilige stad

Wij werken aan een verkeersveilige stad. Er worden zoveel mogelijk onveilige situaties  aangepakt. Dat gebeurt volgens een planning die gebaseerd is op prioriteit van aanpak. Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van bewoners maar ook met de door de politie en verkeersdeskundigheden ingebrachte adviezen. Wij vragen uw begrip voor onze werkzaamheden en de hinder die u hiervan ondervindt.

Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben, dan kunt u die mailen naar a.nieuwenhuis@schageninfra.nl.

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden