Werkzaamheden N302 (03-02-2020)

Op dit moment is aannemer Hoornstra in opdracht van de gemeente Harderwijk bezig met het aanleggen van de definitieve verbindingswegen tussen het Waterfront en de N302. Stapsgewijs werken we de komende maanden aan het aanleggen nieuwe wegen, fietspaden, op- en afritten en een nieuwe rotonde in het Waterfront. Medio april 2020 zijn de werkzaamheden afgerond en kunt u gebruikmaken van de nieuwe wegen.

Werkzaamheden week 6

Vanaf maandag 3 februari is er tijdelijk slechts één rijstrook beschikbaar op de N302 vanuit Flevoland richting A28. Uw reistijd kan langer dan gebruikelijk zijn. De verwachte vertraging tijdens werkdagen is ongeveer een half uur.

Werkzaamheden week 7

Vanaf maandag 10 februari zijn er twee smalle rijstroken beschikbaar vanuit Flevoland richting Harderwijk. Verkeer vanuit Flevoland met bestemming Waterfront gaat vanaf nu over de nieuw aangelegde rotonde in het Waterfront. De verwachte vertraging is minimaal.

Werkzaamheden week 8 tot en met 10

Van maandag 17 februari tot en met zondag 8 maart is er naar verwachting geen oponthoud. Volg altijd de aanwijzigingen op de aangegeven gele borden.

Werkzaamheden week 12

Vanaf maandag 16 maart zijn er twee smalle rijstroken beschikbaar op de N302 vanuit A28 richting Flevoland. Verkeer vanuit Harderwijk met bestemming Harderwijk-centrum gaat vanaf nu over de nieuw aangelegde rotonde in het Waterfront.

Week 13: Er komt eenmalig een nachtafsluiting

In week 13 is er eenmalig een nachtafsluiting van de N302 van vrijdag 27 maart 19:00 uur tot en met zondagavond 29 maart 23:59 uur. De oprit vanuit Harderwijk-centrum richting Flevoland is afgesloten en de afrit vanaf de N302 richting Waterfront is afgesloten. Het is mogelijk Flevoland te bereiken via de N302 maar er zal vertraging zijn. U wordt aangeraden de aangegeven omleidingsroutes te volgen.

Hoe lang duren de werkzaamheden?

Naar verwachting zijn de werkzaamheden medio april 2020 afgerond. Natuurlijk kan het winterweer zorgen voor vertraging. In dat geval houden wij u daarvan op de hoogte. Heeft u vragen over de werkzaamheden? U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

  • Bel tijdens kantooruren naar 0341 411 911
  • Vul het contactformulier in
  • Bezoek ons tijdens het wekelijks inloopspreekuur op dinsdag van 15.00 tot 16.00 uur in de gele keet van Boskalis, Ir. Lelykade, Waterfront Harderwijk.

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden