Werkzaamheden verkeersveiligheidsplan hervat (14-03-2018)

Na de winterperiode worden de werkzaamheden in het kader van het verkeersveiligheids-plan binnenkort  hervat.

In verband de werkzaamheden worden de volgende locaties afgesloten:

  • kruising Drift – Voorste Wei wordt in verband met werkzaamheden afgesloten van 9 maart t/m 13 april 
  • kruising  Achterste wei – Stadswei wordt van in verband met werkzaamheden afgesloten van 19 maart t/m 13 april 
  • kruising Stadswei – Ankermeen wordt afgesloten in verband met werkzaamheden van 16 april t/m 16 mei 
  • kruising Stadswei – Westermeenweg wordt in verband met werkzaamheden afgesloten van 16 april t/m 16 mei 

Wat gaat er gebeuren

Om de verkeersveiligheid te verbeteren gaan we de kruisingen overzichtelijker maken. Er komt een verbeterde aansluiting van fietspaden en voetpaden en er worden drempel-plateaus aangebracht. Verder worden er midden geleiders aangebracht en het asfalt vernieuwd.

Wat betekent dit voor u

Wanneer wij op de kruisingen aan het werk zijn, is er veel materieel en materiaal aanwezig. Voor uw en onze veiligheid en om de voortgang te kunnen waarborgen, sluiten we de kruisingen gedeeltelijk af voor het verkeer. De kruisingen zullen niet langer afgesloten zijn dan strikt noodzakelijk.

Uitzonderingen

  1. Om de dienstverlening door bedrijven en lijndiensten door te kunnen laten gaan, maken wij voor deze diensten een uitzondering. Die uitzondering geldt ook voor bewoners aan Drift en Ankermeen. De aannemer zorgt ervoor dat dit tijdens de werkzaamheden duidelijk wordt aangegeven.
  2. Wij hebben met de winkeliers afgesproken dat in de week van Goede Vrijdag (26 t/m 29 maart) u als winkelend publiek onder begeleiding van verkeersregelaars ook gebruik mag maken van de kruising. De parkeerplaatsen bereikt u dan als volgt: vanaf de Westermeenweg de Stadswei op richting de Achterste Wei. Als u de parkeerplaats wilt verlaten, is de route andersom. Dit alles vindt plaats onder de begeleiding van verkeersregelaars.

Aanwijzingen opvolgen

Wij vragen u om tijdens de werkzaamheden de omleidingen en aanwijzingen strikt op te volgen. U mag van ons verwachten dat wij de kruisingen niet langer gesloten houden dan strikt noodzakelijk. Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben dan kunt u die mailen naar: a.nieuwenhuis@schageninfra.nl

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens