Wilma Veen overhandigde haar 7e boek, Ik geluk jou, aan burgemeester Van Schaik (10-11-2017)

Wilma Veen, kunstenaar, presentatrice en auteur, overhandigde vandaag haar 7e boek in de reeks van bestsellers als ‘Ik lief jou’, ‘Ik kleur jou’, aan burgemeester Harm-Jan van Schaik. 'Anderen inspireren is mijn grootste passie. Juist omdat het leven soms zwaar is, raakt het mij als ik iets mag betekenen voor anderen. Door kleuren, vormen en beelden verhalen vertellen die je met woorden niet kunt vertellen, is mijn missie. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, daarom geloof ik zo in de kracht van kunst. Juist omdat we beelden nodig hebben, die ons laten zien wat ons hart raakt.’ Met deze bevlogenheid schildert, schrijft en spreekt Wilma.

Wie wil nou niet iets gelukkiger worden? Gewoon iets. Iets meer tevredenheid, iets meer rust, iets meer geduld, iets meer geluksgevoel door de dag heen. Zeker als er veel op je bord ligt, waar je over na moet denken, wat je verdrietig maakt of waar je je eenzaam door kunt voelen.

In gesprek met burgemeester Van Schaik borrelen ideeën als vanzelf omhoog en zie je de passie van hen beiden om te zoeken naar de vertaling hiervan naar de inwoners in Harderwijk en Hierden. Wat kan iemand doen voor die oudere dame, die stil en alleen en zich eenzaam voelt? Wat nu als jouw agenda zo vol is, dat het jou een zorg zal zijn wat de ander moet meemaken. Je weet zelf al niet hoe je de week door moet komen. Wie ziet jou? Wat kunnen we voor jou beteken? Kunnen we onze krachten bundelen en meer oog krijgen voor wat jou raakt? Wilma: ‘Elke morgen voordat ik mijn bed uitstap, denk ik aan minstens drie dingen waar ik dankbaar voor ben. Een gelukkig begin van elke dag. Geluk is weten, voelen en beleven dat je kostbaar en geliefd bent.’

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens