Zaterdag 2 september feestelijke opening Huis van de Stad (05-07-2017)

Het stadhuis aan de Havendam wordt vernieuwd tot een open en transparante omgeving. Een ontmoetingsplek waar inwoners, bedrijven en instellingen graag binnenkomen, initiatieven kunnen ontwikkelen en met vragen terecht kunnen. De nieuwe plek waar bezoekers van de bibliotheek een boek, e-boek of dvd komen lenen. En waar app camps voor kinderen, literaire cafés en ontmoetingen met schrijvers worden georganiseerd. Daar waar het streekarchivariaat Noordwest-Veluwe wordt gehuisvest met een sfeervolle ruimte voor bezoekers om informatie over het oude Harderwijk te raadplegen en waar steeds meer stukken worden gedigitaliseerd, zodat u overal toegang heeft tot onze rijke historie.

Op zaterdag 2 september sluiten we de periode van renovatie af en vieren we dat het ‘Huis van de Stad’ geopend is! Een duurzaam en energiezuinig gebouw dat - met de komst van het Waterfront - middenin de stad staat en waar goede dienstverlening, participatie en samenwerking centraal staan.

U bent van harte welkom bij de feestelijke opening op zaterdag 2 september

Vanaf 10.30 uur ben u welkom op het voorplein van het stadhuis. De live-muziek trekt u vanzelf naar de juiste locatie. En er staat een drankje voor u klaar. Om 11.00 uur opent burgemeester Harm-Jan van Schaik het stadhuis waarna de bibliotheek geopend wordt. Tussen 12.00 en 15.00 uur zijn er volop leuke activiteiten in het stadhuis. Kom er tijdens de belevingsroute achter waarvoor je allemaal terecht kunt in het stadhuis. Ontdek de nieuwe bibliotheek en het streekarchivariaat. Spring in de photobooth, fiets een heerlijke smoothie klaar of wordt vermaakt door diverse acts. En geniet van een hapje en drankje met live-muziek.

Samen openen we het ‘Het Huis van de Stad’, het huis voor iedereen. We ontmoeten u graag!

Vraag of Contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens