Zaterdagopenstelling Stadswinkel (27-10-2017)

Vanaf zaterdag 4 november 2017 is de Stadswinkel van de gemeente tegelijk open met de bibliotheek. Voor een ruime selectie van  producten en diensten kunt u van 10.00 en 15.00 uur aan de balie van de Stadswinkel terecht. Denk aan het aangeven van een geboorte, het regelen van een afvalpas, een paspoort of rijbewijs aanvragen, een verhuizing doorgeven, een uittreksel burgerlijke stand ophalen of een verklaring omtrent het gedrag aanvragen. Op de pagina Zaterdagopenstelling Stadswinkel vindt u welke producten en diensten op zaterdag beschikbaar zijn.

Maak een afspraak                                                                                                                                              

Het maken van het een afspraak wordt van harte aanbevolen. Wanneer u een afspraak heeft wordt u direct geholpen op het afgesproken tijdstip en voorkomt daarmee dat u moet wachten. Het afhalen van documenten kan zonder afspraak.

Proefperiode van een jaar                                                                                                                                  

De openstelling van de Stadswinkel op zaterdag is een proef die een jaar duurt.  Met deze extra openstelling wil de gemeente Harderwijk het voor mensen die door week niet in de gelegenheid zijn om naar de Stadswinkel te komen makkelijker maken om zaken bij de gemeente te regelen. Op basis van de ervaringen en de mate waarin er gebruik van wordt gemaakt, wordt bekeken of de openstelling definitief wordt en ook of het aantal te leveren diensten en producten zal worden uitgebreid.

Vraag of Contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens