Verkiezingsborden

Informatiemail verkiezingsborden

In de gemeente Harderwijk worden voor de gemeenteraadsverkiezingen verkiezingsborden geplaatst door het bedrijf Imagebuilding. Zij hebben de onderstaande informatie aan politieke partijen gestuurd.

Namens de gemeente vragen wij u vriendelijk om uiterlijk vrijdag 19 januari 2018 een digitale campagneposter bij ons aan te leveren volgens de bijgeleverde specificaties. Als u vragen heeft, kunt u met ons contact opnemen via verkiezingen@imagebuilding.com. Indien het voor uw politieke partij niet mogelijk is om een digitale campagneposter aan te leveren, dan kunnen wij u tegen een geringe vergoeding helpen. Laat het ons tijdig weten als u hulp nodig heeft.

Wij begrijpen dat uw deelname in principe tot de dag van kandidaatstelling (maandag 5 februari 2018) niet 100% zeker is. In verband met onze planning verzoeken wij u vriendelijk tóch de deadline aan te houden om de zichtbaarheid van uw politieke partij te garanderen. Indien er redenen zijn waardoor het niet mogelijk is om uw digitale campagneposter uiterlijk vrijdag 19 januari 2018 bij ons aan te leveren, laat dit ons dan tijdig weten. Indien wij geen bericht ontvangen, dan zal uw politieke partij niet zichtbaar zijn op de verkiezingsborden in uw gemeente

In aanvulling op het bovenstaande ontvangt u binnenkort een geautomatiseerd bericht van ons waarmee u toegang krijgt tot ons informatieportaal. Hebt u namens uw partij geen mail ontvangen, wilt u dan contact opnemen via verkiezingen@imagebuilding.com?

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Contact & openingstijden