Werkzaamheden N303 tussen Ermelo en Harderwijk

Op zaterdag 25 mei 2024 tussen 07:00 uur en 16:00 uur voert aannemer Boskalis werkzaamheden uit aan het asfalt op de N303 (Oranjelaan/Harderwijkerweg) tussen Ermelo en Harderwijk. De werkzaamheden worden uitgevoerd op vier verschillende locaties. Onderstaand treft u de diverse werkvakken inclusief bereikbaarheid of omleiding.

Oversteekplaats ter hoogte van Post Retail

De linksaf strook vanaf Harderwijk naar Ermelo ter hoogte van Post Retail is afgesloten voor verkeer. De rijbaan tussen Ermelo – Harderwijk en Harderwijk – Ermelo blijft toegankelijk voor het doorgaande verkeer.

Rijbaan tussen de rotonde Burgemeester van Boeijenplein en kruising Engelserf/Oranjelaan, deel van afrit 12 (Ermelo) vanuit richting Amersfoort

De rijbaan tussen de rotonde Burgemeester van Boeijenplein en kruising Engelserf/Oranjelaan wordt in de richting van Ermelo naar Harderwijk afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Afrit 12 (Ermelo) vanuit richting Amersfoort

Afrit 12 van rijksweg A28 is afgesloten voor verkeer. Verkeer vanuit Amersfoort kan gebruik maken van afrit 13 (Harderwijk), deze omleiding wordt aangeduid met gele bebording langs de rijbaan.  

Verbindingsbocht Engelserf vanaf N303 en A28

De verbindingsbocht naar het Engelserf vanaf zowel de A28 (afrit 12, Ermelo) en N303 vanuit de richting Ermelo is tijdelijk afgesloten.

Deze werkzaamheden vinden gelijktijdig plaats met de werkzaamheden aan de rijbaan tussen de rotonde Burgemeester van Boeijenplein en kruising Engelserf/Oranjelaan waardoor het verkeer vanuit Ermelo wordt omgeleid middels gele bebording over de Ceintuurbaan.