Kinderfeest

Zwemfeestje - zwembad de Sypel

Sportcomplex De Sypel is een ideale bestemming voor uw kinderfeestje. Het zwembad biedt u de volgende verjaardagsfeestje aan.

Woensdagmiddag €2,50 p.p. (t/m 12 jaar)*

Maak gebruik van de faciliteiten van het zwembad. Voor de allerjongsten is er een speciaal ondiep bad met speeltoestellen. Voor de ‘grotere kinderen’ is er een stroomversnelling, een waterval en natuurlijk een duikplank. Deze actie geldt niet in het buitenbadseizoen en schoolvakanties.

Discoparty € 3,50 p.p. (t/m 12 jaar)*

Het zwembad wordt omgetoverd tot een ware disco met flitsende lampen en de hits van nu. Swing en zing mee in het water. Mogelijk in de oneven weken (september t/m april) op vrijdagavond. A-diploma is verplicht. Deze actie geldt niet in het buitenbadseizoen.

Lasergame & Swim €16,95 (t/m 12 jaar)

Leef je uit tijdens een lasergame spel van 15 minuten bij Kok Experience. Eet verse frietjes, een snack, een ijsje en drink onbeperkt limonade. De jarige krijgt een cadeautje. Daarna ga je naar zwembad de Sypel en kun je swingen, dansen en zwemmen tijdens disco zwemmen. Een A-diploma is verplicht. Voor meer Informatie bel naar 0341 - 230 000. Deze actie geldt niet in het buitenbadseizoen.

*Wilt u uw feestje compleet maken door ook in onze horeca te eten en drinken neemt u dan contact op met Sportcafé de Sypel voor meer informatie: tel. 0341 - 701 966 of  mail naar info@sportcafedesypel.nl

Heeft u vragen en/of opmerkingen neemt u dan contact op met de receptie van het zwembad. Telefoonnummer 0341- 434 434 of mail naar sportcomplexdesypel@harderwijk.nl.

Vraag of Contact?

Sportcomplex de Sypel
0341 434 434 

E-mail
sportcomplexdesypel@harderwijk.nl