Nomineer een sporter of sportteam

Sportverkiezingen

Harderwijkers die tussen juni 2017 en november 2018 een sportprestatie hebben behaald op het NK, EK, WK of de Olympische spelen, worden gehuldigd tijdens de sportverkiezingen op 18 januari 2019. Zij ontvangen hiervoor de Harderwijkse Sportpenning. Een vakjury heeft uit alle inzendingen per categorie 3 genomineerden gekozen. Inwoners hebben tussen 5 december en 6 januari kunnen stemmen op de genomineerden. De sporters van het jaar worden bekend gemaakt op vrijdagavond 18 januari 2019. De gemeente Harderwijk feliciteert alle sporters en sportteams met hun nominatie. 

Inwoners van de gemeente Harderwijk kunnen meestemmen wie sportman, sportvrouw, sportteam of sporttalent van het jaar wordt. U kunt ook een Harderwijker aanmelden die een bijzondere sportprestatie heeft geleverd. Geef bij de nominatie ook een motivatie door en vertel wat de sporter, het sportteam of sporttalent gepresteerd heeft in het jaar 2019 (van november 2018 tot november 2019). 

Hoe werkt het

Een vakjury kiest uit alle inzendingen per categorie 3 genomineerden. Deze genomineerde kandidaten worden begin december bekend gemaakt. Inwoners kunnen daarna via deze website op ze stemmen. De sporters van het jaar worden bekend gemaakt tijdens de sportverkiezingen in januari 2020.

Voorwaarden

Bekijk de voorwaarden.

Sporthuldiging van topsporters 

Topsportprestaties aanmelden

Harderwijkers die tussen november 2018 en november 2019 een sportprestatie hebben behaald op het NK, EK, WK of de Olympische spelen, worden gehuldigd tijdens de sportverkiezingen. Zij ontvangen hiervoor de Harderwijkse Sportpenning. Topsporters van alle leeftijden kunnen zich aanmelden voor de sporthuldiging. Natuurlijk kunnen deze sporters ook aangemeld worden voor de verkiezing van Sporter van het jaar!

Voorwaarden

Bekijk de voorwaarden.

Aanmelden sportverkiezing en/of sporthuldiging »

Vraag of contact?

Bel of mail Sport Harderwijk
0341 411 911
sport@harderwijk.nl

Volg ons