Nomineer een sporter of sportteam

Sportverkiezingen

Inwoners van de gemeente Harderwijk kunnen meestemmen wie sportman, sportvrouw, sportteam of sporttalent van het jaar wordt. U kunt ook een Harderwijker aanmelden die een bijzondere sportprestatie heeft geleverd. Geef bij de aanmelding ook een motivatie door en vertel wat de sporter, het sportteam of sporttalent gepresteerd heeft in het jaar 2020 (van november 2019 tot november 2020). 

Hoe werkt het

Een vakjury kiest uit alle inzendingen per categorie 3 genomineerden. Deze genomineerde kandidaten worden begin december bekend gemaakt. Inwoners kunnen daarna via deze website op ze stemmen. De sporters van het jaar worden bekend gemaakt tijdens de sportverkiezingen in januari 2021. 

Voorwaarden

Bekijk de voorwaarden.

Sporthuldiging van topsporters

Topsportprestaties aanmelden

Harderwijkers die tussen november 2019 en november 2020 een sportprestatie hebben behaald op het NK, EK, WK of de Olympische spelen, worden gehuldigd tijdens de sportverkiezingen. Zij ontvangen hiervoor de Harderwijkse Sportpenning. Topsporters van alle leeftijden kunnen zich aanmelden voor de sporthuldiging. Natuurlijk kunnen deze sporters ook aangemeld worden voor de verkiezing van Sporter van het jaar!

Voorwaarden

Bekijk de voorwaarden.

Meld een sportprestatie aan »

Vraag of contact?

Bel of mail Sport Harderwijk
0341 411 911
sport@harderwijk.nl

Volg ons