Snelcursus

Snel en goed leren zwemmen voor het A-diploma in slechts 5 maanden tijd? Dat kan in zwembad De Sypel!

  • Eén keer per week krijgt uw zoon of dochter op vrijdag een zwemles van 15.45 tot 17.45 uur. Op zaterdag van 10.30 - 12.30 uur
  • Deze les wordt één keer onderbroken voor een eet/drink pauze van 10 minuten.
  • Er wordt lesgegeven aan maximaal 8 kinderen, door een vaste lesgever.
  • Aan het einde van de cursus zwemt uw kind af voor het A-diploma**

Voordat de inschrijving definitief is nodigen wij u uit om uw zoon of dochter éénmalig te laten 'voorzwemmen'. Om deel te kunnen nemen aan deze cursus is het van belang dat uw kind goed kan luisteren, zich kan concentreren en watervrij is (dat wil zeggen dat uw kind niet bang voor water is).

Tijdens de zwemlessen kan er dan gelijk gestart worden met het aanleren van drijven in het water. Dit is de basis die nodig is om de zwemslagen goed aan te kunnen leren.

Kosten

Cursus september 2019 Kosten
Inschrijfgeld + chipkaart €15,00
5 maanden (voor kinderen vanaf 5 jaar) € 660,00

Het is ook mogelijk om de cursus in termijnen te betalen. U betaalt dan éénmalig € 15,- inschrijfkosten. Bij de eerste zwemles betaalt u de eerste termijn van €220. Daarna betaalt u in 2 maanden het resterende bedrag van €440.


Mogelijkheden 2020

Dag Start Leeftijd Plekken beschikbaar
Vrijdag September 5 3
Zaterdag September 5 7


* Wanneer het niet lukt om alle vaardigheden tijdens de cursus te beheersen en zodoende een diploma te halen, vervolgt uw zoon/dochter de zwemles tijdens de reguliere lessen. Deze diplomagarantie vervalt wanneer bij de 5 maandencursus een afwezigheid van 3 of meer lessen is geconstateerd.

Geïnteresseerd? 

Neem dan contact op met de receptie van sportcomplex De Sypel. Telefoonnummer: 0341- 434 434 of mail ons: sportcomplexdesypel@harderwijk.nl

Vraag of Contact?

Sportcomplex De Sypel
0341 434 434 

E-mail
sportcomplexdesypel@harderwijk.nl