SurFit

SurFit in zwembad de SypelSurFit in zwembad de SypelSurFit in zwembad de SypelSurFit in zwembad de Sypel

let op

Let op!

  • Met ingang van februari 2020 worden er geen Surfit lessen meer gegeven. 

SurFit is een zeer intensieve work-out van 30 minuten. De training op de drijvende boards laten je permanent evenwicht zoeken. Dit is heel goed voor je core stability! In combinatie met de oefeningen versterkt SurFit alle spieren in je lijf. 

Board reserveren

Wil jij zeker zijn van een board, reserveer dan snel een plek. Wanneer je een 10 lessenkaart aanschaft, dan blijft jouw board 10 weken gereserveerd. De kaart is 12 les weken geldig. Het is ook mogelijk om een losse les te volgen. Je kunt een board reserveren d.m.v. betaling van de les. Bel naar de receptie voor beschikbaarheid. Tel. 0341-434434

Kleding

Tijdens SurFit mag je over de badkleding heen een sportbroek en/ of shirt dragen, net waar jij je prettig in voelt (let op geen rits). Belangrijk is dat de kleding nat mag worden en niet te zwaar wordt als het nat is.

Inhalen

Wanneer, door welke reden dan ook, een les niet gevolgd kan worden dan bestaat er een mogelijkheid de gemiste les in te halen tijdens een aquasport les. Deze worden ingezet voor  inhaallessen. Hierbij hanteren wij het principe vol=vol.
 

Tijden

Dag Tijd
Donderdag 20.30 uur

Tarieven

Bedrag
10 lessenkaart € 54,50
chipkaart € 10,-
Losse les € 6,10

Als er minder dan drie boards zijn gereserveerd, dan kan de les geannuleerd worden.

Informatie

Heeft u vragen en/of opmerkingen neemt u dan contact op met de receptie van het zwembad. Telefoonnummer 0341- 434 434 of mail naar sportcomplexdesypel@harderwijk.nl

Heerlijk Harderwijk

Kijk voor evenementen, eten, overnachtingen, natuur en winkelen op 

Heerlijk Harderwijk