(Zomer)Abonnementen

Maandabonnement

U kunt bij ons de hele maand zwemmen voor maar € 31,50. Het is mogelijk om op elk willekeurig moment dit abonnement aan te schaffen en vanaf dan is deze een maand geldig. Beschikt u nog niet over een chipkaart van zwembad De Sypel dan komt er éénmalig € 10,- bij. Een maandabonnement is persoonsgebonden en mag alleen door de pashouder worden gebruikt.

Zomerabonnement

U kunt bij ons de hele zomer (1 mei t/m 3 september) zwemmen voor maar € 57,50. Bij aanschaf van een zomerabonnement profiteert u bovendien van twee extra zwemweken (t/m 17 september) in het binnenbad of buitenbad.  Een zomerabonnement is persoonsgebonden en mag alleen door de pashouder worden gebruikt.

Gezinskorting

Wilt u met meerdere personen uit uw gezin, wonend op hetzelfde adres, gebruik maken van zwembad de Sypel? Maak dan gebruik van gezinskorting. Eén gezinslid betaalt € 57,50 en alle overige gezinsleden betalen € 29,95

Paskosten

Beschikt u niet over een toegangspas van zwembad De Sypel? U betaalt dan éénmalig € 10,- De pas blijft uw eigendom en kunt u bij een volgend product nogmaals gebruiken.

Wilt u weten wanneer u kunt zwemmen? Bekijk dan onze openingstijden.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neemt u dan contact op met de receptie van sportcomplex De Sypel. Ons telefoonnummer is 0341-434434 of mail naar sportcomplexdesypel@harderwijk.nl

Vraag of Contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens