Zwangerschapszwemmen

Zwangerschapszwemmen - zwembad de SypelZwangerschapszwemmen - Zwembad de SypelZwangerschapszwemmen - zwembad de Sypel

Optimaal genieten van uw zwangerschap in heerlijk warm water van 32˚. Vanaf een maand of vier vijf begint uw lichaam flink te veranderen. Als uw buik in omvang begint toe te nemen zijn veel bewegingen minder prettig. In het water kunt u echter vrijwel alle bewegingen probleemloos maken. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de opwaartse kracht van het water. U voelt zich bijna gewichtsloos. En juist dat heeft een heerlijke ontspannende uitwerking op uw lichaam.

Het warme water heeft bovendien een gunstige invloed op uw bloedcirculatie. Daardoor vindt een verhoogde zuurstofopname in uw bloed plaats wat belangrijk is voor u en uw kind. Er zijn allerlei oefeningen waardoor u zich heerlijk ontspant en waar u tevens wat aan hebt tijdens uw bevalling.

Tijdens het zwangerschapszwemmen worden conditionele en spierversterkende oefeningen afgewisseld met ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Al deze oefeningen kunnen op eigen tempo en niveau worden uitgevoerd. De lessen worden gegeven door professionele en enthousiaste zweminstructeurs.

Samen met andere aanstaande moeders kunt u bovendien ervaringen delen. Na afloop van de les kunt u nog terecht voor een kopje koffie of thee. Dat schept een waardevolle band. Niet voor niets zien wij de aanstaande moeders van het zwangerschapszwemmen vaak gezamenlijk als jonge moeders weer terug bij het ouder en kind zwemmen.

Zodra u zwanger bent, kunt u meedoen met deze lessen. U hoeft zich hier niet voor op te geven.

Tijden en tarieven

Dag Tijd Kosten
Woensdag 19.30 - 20.15 uur €6,10 (losse les)
€ 54,80 ( 10 badenkaart) *

* bij alle meerbadenkaarten zijn éénmalige kosten van € 10,00  voor een chipbandje verbonden.

Informatie

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neemt u dan contact op met de receptie van het zwembad 0341 434 434. Of mail naar zwembaddesypel@harderwijk.nl.

Vraag of Contact?

Zwembad de Sypel
0341 434 434 

E-mail
zwembaddesypel@harderwijk.nl