Zwemtherapie

(ex)Kankerpatienten

Voor mensen met kanker, of hebben gehad en hun naasten bieden wij u aquasporten onder deskundige begeleiding. Tijdens de Zwemtherapie werkt u aan uw conditie en vergroot u uw zelfvertrouwen. Bewegen geeft zelfvertrouwen en de angst voor inspanning zal verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. U krijgt weer plezier in bewegen. Daarbij is de kans op blessures tijdens sporten in het water nihil. De Zwemtherapie wordt gegeven door deskundige zweminstructeurs.

Dag Tijd Tarief
Donderdag  10.15 - 11.15 uur €5,00 Deze groep is vol
11.00 - 12.00 uur €5,00

Medische indicaties

Heeft u een medische indicatie, anders dan hartproblemen of zoals hierboven beschreven, dan kunt u ook deelnemen aan deze aquasporten. Tijdens deze les werkt u aan uw conditie en vergroot u uw zelfvertrouwen. Bewegen geeft zelfvertrouwen en de angst voor inspanning zal verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. U krijgt weer plezier in bewegen. Daarbij is de kans op blessures tijdens sporten in het water nihil. De Zwemtherapie wordt gegeven door deskundige zweminstructeurs.

Dag Tijd  Tarief
Donderdag 11.00 - 12.00 uur €5,00

Sportcafé

Niet alleen is het bewegen belangrijk. Ook sociale contacten opdoen is van groot belang. Na afloop van de les kunt u in ons sportcafé terecht voor een hapje en een drankje. De bar biedt de ideale mix van sport, ontspanning en gezelligheid.

Informatie

Heeft u vragen en/of opmerkingen neemt u dan contact op met de receptie van het zwembad. Telefoonnummer 0341- 434 434 of mail naar zwembaddesypel@harderwijk.nl

Vraag of Contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens