Zwemtherapie

(ex)Kankerpatienten

Voor mensen met kanker, of hebben gehad en hun naasten bieden wij u aquasporten onder deskundige begeleiding. Tijdens de Zwemtherapie werkt u aan uw conditie en vergroot u uw zelfvertrouwen. Bewegen geeft zelfvertrouwen en de angst voor inspanning zal verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. U krijgt weer plezier in bewegen. Daarbij is de kans op blessures tijdens sporten in het water nihil. De Zwemtherapie wordt gegeven door deskundige zweminstructeurs.

Dag Tijd Losse les 10 lessenkaart
Donderdag  10.15 - 11.15 uur (VOL) €5,30 €44,00

* bij een meerbadenkaart betaalt u éénmalig €10 kosten voor een chipbandje.

Medische indicaties

Heeft u een medische indicatie, anders dan hartproblemen of zoals hierboven beschreven, dan kunt u ook deelnemen aan deze aquasporten. Tijdens deze les werkt u aan uw conditie en vergroot u uw zelfvertrouwen. Bewegen geeft zelfvertrouwen en de angst voor inspanning zal verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. U krijgt weer plezier in bewegen. Daarbij is de kans op blessures tijdens sporten in het water nihil. De Zwemtherapie wordt gegeven door deskundige zweminstructeurs.

Dag Tijd Losse les 10 lessenkaart
Donderdag 11.00 - 12.00 uur  € 5,30 €44,00


Sportcafé

Niet alleen is het bewegen belangrijk. Ook sociale contacten opdoen is van groot belang. Na afloop van de les kunt u in ons sportcafé terecht voor een hapje en een drankje. De bar biedt de ideale mix van sport, ontspanning en gezelligheid.

Informatie

Heeft u vragen en/of opmerkingen neemt u dan contact op met de receptie van het zwembad. Telefoonnummer 0341- 434 434 of mail naar zwembaddesypel@harderwijk.nl

Heerlijk Harderwijk

Kijk voor evenementen, eten, overnachtingen, natuur en winkelen op 

Heerlijk Harderwijk