Gemeente Harderwijk / Windenergie

Windenergie

Windenergie in Harderwijk

Wij gaan in Harderwijk voor windenergie! De gemeente Harderwijk heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en windenergie draagt bij aan een toekomstige duurzame samenleving. We willen niet langer afhankelijk zijn van fossiele energiebronnen. Wij willen 3 tot 4 windturbines te plaatsen op het industrieterrein Lorentz in Harderwijk. Dat doen we niet alleen. We doen dat in samenspraak en in samenwerking met onze inwoners en het bedrijfsleven.

Op deze site vindt u informatie over onze plannen voor het realiseren van windenergie in Harderwijk. Geregeld houden we u via deze site op de hoogte van de ontwikkelingen van windenergie. De actuele gang van zaken vindt u onder het menu ‘Actueel’. U treft op deze site ook informatie aan over de diverse Informatiebijeenkomsten. Verder kunt onder het tabblad Documentatie algemene informatie vinden over windenergie en achterliggende documentatie en besluiten.

Actueel

Contact

Via deze projectpagina proberen wij u zoveel mogelijk te informeren over actuele zaken en het beantwoorden van vragen rondom windenergie in Harderwijk.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u dat kenbaar maken via ons vragenformulier.