Gemeenteraad

De gemeenteraad (29 raadsleden) is volksvertegenwoordiger, stelt de kaders voor beleid vast en controleert het college van Burgemeester en Wethouders. U kiest elke vier jaar een nieuwe gemeenteraad. In de raadscommissies laten de raadsleden zich informeren over de 'voors' en 'tegens' van een voorstel. Wilt u meepraten of heeft u informatie voor de raadsleden, maak dan gebruik van uw inspraakrecht.

Contact

Wilt u iets bij de gemeenteraadsleden onder de aandacht brengen; een kritische noot of een goed idee? Mail het dan naar gemeenteraad@harderwijk.nl of deel het met de raadsleden en de andere Harderwijker inwoners:   

Elke donderdagavond (uitgezonderd feest- of vakantiedagen) zijn er raadsleden in het stadhuis. Kijk voor een overzicht op de pagina agenda's. De raad nodigt u van harte uit om naar het Stadhuis te komen om raadsleden te ontmoeten.

Vergadering volgen?

U kunt alle vergaderingen van de raad live of achteraf volgen. De raadsvergaderingen worden ook op de radio, www.HKFM.nl en op televisie, op HK13 uitgezonden.

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens