Verkiezingen

Verkiezing gemeenteraad en referendum Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten

Woensdag 21 maart 2018 worden de verkiezingen van de leden van de gemeenteraad en het referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten gehouden. Meer informatie over deze verkiezingen vindt u op de volgende pagina’s.

Informatie over de verkiezingen

Op de pagina Wie mag stemmen? kunt u lezen of u mag deelnemen aan de Gemeenteraadsverkiezingen en/of het referendum Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Via Stempas en identiteitsdocument vindt u informatie over uw stempas. Een overzicht van alle stembureaus vindt u op de pagina Stembureaus. Ook vindt u informatie over stemmen in een andere gemeente, stemmen bij volmacht of stemmen vanuit het buitenland. Benieuwd naar de uitslagen van vorige verkiezingen? Bekijk deze op de pagina Uitslagen vorige verkiezingen.

Politieke partij

Wilt u als politieke partij deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen? Dan vindt u informatie over kandidaatstelling, registratie van de politieke partij, de verkiezingsborden en de campagnevoering op de pagina Informatie voor politieke partijen

Vraag of contact?

Bezoek ons stadhuis
Havendam 56, Harderwijk

Alle contactgegevens