Contact met de raad

Als inwoner van de gemeente Harderwijk kunt u de gemeenteraad benaderen om: aandacht te vragen voor een probleem of onderwerp, de raad laten weten hoe u denkt over het beleid en de plannen van de gemeente, een idee te introduceren voor nieuw beleid of om te laten weten dat u  interesse hebt in de lokale politiek. Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met de gemeenteraad.

Neem contact op met de griffie

Bij de raadsgriffie kunt u terecht met vragen over de gemeenteraad, raadsvergaderingen en inspraak of als u contact wilt met de gemeenteraad. Neem contact op via e-mail gemeenteraad@harderwijk.nl of telefoonnummer (0341) 411 911 of bekijk de uitgebreide contactgegevens van het Stadhuis.

Samenstelling griffie

  • Raadsgriffier: Erik (H.R.) Lanning
  • Raadsadviseur procesondersteuning: Gea (G.H.) Gellaerts-van der Hoek
  • Plaatsvervangend raadsgriffier, raadsadviseur, commissiegriffier: Jenny (J.) Kooij
  • Commissiegriffier Commissie Samenleving:  Sander (S.) Feijth

Bekijk de informatie over de griffie op de raadswebsite iBabs.

Inspreken

Tijdens het onderdeel 'Spreekrecht inwoners' in een raadsvergadering of commissievergadering kunt u voor alle agenda-onderwerpen gebruikmaken van het spreekrecht. Vervolgens kunnen de raadsleden vragen stellen aan de insprekers.
Wilt u inspreken bij een agendapunt tijdens de raadsvergadering? Meld dit dan van tevoren bij de griffie via gemeenteraad@harderwijk.nl of via telefoonnummer (0341) 411 911.

Privacy (AVG)

Let op: de openbare vergadering (waaronder het spreekrecht) wordt rechtstreeks uitgezonden in beeld en geluid, en blijft als archief bewaard.

Zie ook