Sport

let op

Harderwijk is een sportieve stad en faciliteert vele vormen van sport. Het is niet meer weg te denken uit de Harderwijkse samenleving. Sport is niet alleen een leuke besteding van vrije tijd, maar ook een belangrijk verbindend element in de samenleving.

Harderwijk is sinds 1 januari 2014 JOGG-gemeente!

Meer informatie over rubberkorrels

Wilt u meer weten over de laatste stand van zaken met betrekking tot kunstgrasvelden en rubberkorrels, dan verwijzen wij u naar de website www.sportengemeenten.nl.  De Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) heeft een dossier over kunstgrasvelden aangelegd. Zij vullen dat aan met actuele informatie over milieuvraagstukken. Mensen die vragen hebben over de gezondheidsaspecten kunnen daarmee terecht bij GGD GHOR in de regio. 

Sportnieuws

Met Sportnieuws wil de gemeente Harderwijk alles wat leeft op sportgebied onder de aandacht brengen. Want sporten en bewegen is voor iedereen! De nieuwste editie van Sportnieuws (maart 2018) is uit! 

Sport op Maat 

Met de brochure Sport op Maat stimuleert de gemeente Harderwijk het aangepast sporten. Iedereen moet kunnen sporten, ook sporters met een beperking. De brochure van Sport op Maat (pdf, 373 KB)  kunt u hier lezen. 

Beweegwijzer 55+Senioren beweegwijzer

Met de Beweegwijzer 55+ willen wij senioren informeren over het sportaanbod voor 55 plussers. De Beweegwijzer 55+ (pdf, 12,5 MB) kunt u hier lezen.

Nota's en sportbeleid

Informatie

Heeft u vragen, neem dan contact op met onze beleidsmedewerker Sport, Dinie Kolk, via e-mail: sport@harderwijk.nl.

Vraag of contact?

Bel of mail Sport Harderwijk
0341 411 911
sport@harderwijk.nl

Volg ons